RACONS INTRACICLE

El treball per racons permet donar resposta a les diferències, interessos i ritmes d’aprenentatge de cada infant. Per tant, és una estratègia imprescindible al nostre centre, que es defineix per ser una escola inclusiva.

         Afavoreixen l’autonomia, tant física com intel·lectual i ètica, ja que potencien la capacitat de prendre decisions, de planificar, valorar propostes, destriar... Això contribueix a promoure la participació activa en la construcció del seu propi coneixement i també el dels altres, ja que la interrelació n’és l’eix.

        Els racons ens permeten aprendre a treballar en equip, a col·laborar i a compartir coneixements. També a ser responsables i a tenir cura del material i de l’espai, que requereix un ordre i un respecte per què tots en puguin gaudir.       Aquesta setmana ja hem començat els racons intracicle. Com a novetat, aquest any, només triem el primer dia i anem tota la setmana al mateix racó. De moment hem començat amb les aules de 4 i 5 anys i els de 3 anys s'uniran més endavant. Per tant els racons oberts són: 

 AULA BLAVA (4 ANYS B)

Imagen relacionada
CLICA L'ENLLAÇ PER VEURE LES FOTOGRAFIES

AULA VERMELLA (4 ANYS A).

Resultat d'imatges de gif mariquita png
CLICA L'ENLLAÇ PER VEURE LES FOTOGRAFIES
https://photos.app.goo.gl/kmjtYDykiin2CbC58
AULA DEL TALLER.
Imagen relacionada

AULA BLANCA DE LA FOSCOR (5 ANYS B).
Resultado de imagen de gif estrella

AULA ROSA (5 ANYS A).
Imagen relacionada
CLICA L'ENLLAÇ PER VEURE LES FOTOGRAFIES


2 comentarios: